Minden kategória
Rólunk

Vállalati profil

A Zhuzhou Zhenfang Yaguang Tungsten-Molibdén Co., Ltd. egy professzionális gyártó a kínai Zhuzhou városában, amely több mint tíz éve foglalkozik volfrám-karbid-mezővel. Gazdag tapasztalattal rendelkezünk a volfrámkarbid tanulmányozása és gyártása terén. Üzemünk előre gyártott berendezéseket és tökéletes minőség-ellenőrzési rendszert (ISO9001:2015) fogad el. Termékeinket jó minőségben és versenyképes áron garantáljuk.

Mindig arra törekszünk, hogy hatékony megoldást és kiváló minőségű termékeket kínáljunk ügyfeleink számára. Két saját gyárunk van: Zhuzhou Minchen és Zhuzhou Zhenfang. Volfrám-karbid rudak, keményfém lemezek és szalagok, keményfém matricák, keményfém hengerek, petrolkémiai ipar keményfém kopóalkatrészei, keményfém vágószerszámok gyártására specializálódtunk. Előnyünk a keményfém rúd és a testreszabott kopóalkatrészek.

Mindig jó kapcsolatot ápolunk ügyfeleinkkel, fejlesztjük a kommunikációt és az együttműködést egymással, igyekszünk NYER-NYER együttműködést kialakítani

Saját gyárunk van Tianyuan kerületben, Zhuzhou város Hunan államban, Kínában. Fejlett gyártóberendezésekkel (HIP szinterezés, CIP.....) és tökéletes minőség-ellenőrző rendszerrel (ISO9001:2015) rendelkezünk. Minden termékünk 100%-ban szűz alapanyagot használ, ami garantálja a jó minőséget és az elfogadható árat. Szeretettel várjuk ügyfeleinket a világ minden tájáról.

Vállalati küldetés

Együtt növekedni ügyfeleinkkel, és az alkalmazottakkal is osztoznak

Vállalkozási szellem

Csapatmunka, bátorság, zseniális alkotás

Vállalati szlogen

Megtehetem, megteszem, nyerek!

Bizonyítvány

Gyár